Анкета
Дали светските бестселери се достапни во библиотеката?
Почетна | Нови наслови | "Загубената ќерка" - Дајен Чемберлен

"Загубената ќерка" - Дајен Чемберлен

Големина на фонт: Decrease font Enlarge font
image

Дали би живееле со лага за да го зачувате вашето дете?

Во 1977 год., бремената Расел исчезнува. Дваесет години подоцна пронајдени се нејзините посмртни останки и Тимоти Глисон е обвинет за убиство. Сепак, нема никаква трага од нејзиното неродено дете. Тимоти Глисон се соочува со смртна казна, а Сиси Вилкис која знае како умрела Расел и која знае што се случило со исчезнатото бебе, треба да одлучи дали ќе ја каже вистината или ќе дозволи да умре невин човек.
Линкови

Kонтакт
contact